УДОСКОНАЛЕНИЙ МЕТОД РОЗРОБКИ АРІ ПІДВИЩЕНОЇ ШВИДКОДІЇ - Коробейнікова, Тетяна Іванівна; Савицька, Людмила Анатоліївна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2021)
Дана робота присвячена дослідженню методів та засобів розробки АРІ з метою розробки удосконалених підходів для підвищення швидкодії АРІ, його захищеності, орієнтованості в першу чергу на мобільний трафік, на кросплатформенність, можливість користувачам самостійно популяризувати його, знаходити нові сфери застосування та простоти розробки.