Принцип роботи, структура і моделювання блоку перетворювача форматів у складі постбінарного співпроцесора - Анопрієнко, Олександр Якович; Іваниця, Сергій Васильович; Кулібаба, Сергій Володимирович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2013)
Показана необхідність створення постбінарного перетворювача форматів як ключового блоку постбінарного співпроцесора. Розглянуто принцип роботи та структуру цього блоку, а також особливості його апаратної реалізації. Наведено результати синтезу сигналів і моделювання розробленої мовою VHDL спрощеної моделі блоку.