ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ МУЛЬТИКОМПОНЕНТНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ АВТОМАТИЗОВАНОГО ТЕСТУВАННЯ - Яровий, Андрій; Іванчук, Ярослав; Озеранський, Володимир; Василевський, Володимир (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2021)
У роботі розглянуто проблематику етапу тестування в процесі життєвого циклу програмного забезпечення. Після проведеного аналізу встановлено актуальність використання систем автоматизованого тестування в процесі реалізації програмних продуктів. На базі цього, описано структуру інформаційної технології автоматизованого тестування та особливості реалізації компонентів програмного інтерфейсу та динамічних аналізаторів. Як результат, змодельовано мультикомпонентну інформаційну технологію автоматизованого тестування, що в максимальній мірі задовольняє потреби користувачів у якісному проведенні процесу модульного тестування.