ДОСТОВІРНІСТЬ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ В СИСТЕМАХ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ - Войтович, Олеся Петрівна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2013)
В статті розглянуті питання визначення достовірності прийняття рішення в ситсетмах технічного захисту інформації, які використовують для отримання первинної інофрмації сенсорні мережі. Досліджено особливості розрахунку ризиків першого та другого роду при одному параметрі. Отримано аналітичні співвідношення достовірності прийняття рішення,які є загальними для різних комбінацій законів розподілу ймовірностей параметрів і розподілу ймовірностей їх випадкових похибок вимірювання у системах технічного захисту інформації.