СИСТЕМА ДІАГНОСТУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ЛЮДИНИ НА ОСНОВІ ІНВАРІАНТНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА ПАРАМЕТРІВ БАТ - Роїк, Олександр Митрофанович; Яремко, Світлана Анатоліївна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2012)
Запропонована структурна схема системи діагностування функціонального стану людини на основі первинного інваріантного перетворювача параметрів БАТ, що дозволить підвищити точність вимірювань та достовірність прийняття рішень про стан здоров’я людини.