Порівняльний аналіз систем людино-машинної взаємодії - Бісікало, Олег Володимирович; Лісовенко, Анна Ігорівна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2015)
Розглянуто та проаналізовано існуючі системи людино-машинної взаємодії. Вибір систем оснований на їх розповсюдженості в різних галузях застосування. Порівняльний аналіз проводився на основі визначення переваг та недоліків кожної системи. У результаті порівняння визначено концепцію подальшої розробки такої системи людино-машинної взаємодії, яка б максимально усувала критичні недоліки.