Паралельно-ієрархічні мережі на основі формування нормуючого рівняння з контрольованим навчанням для класифікації зображень профілю лазерного променя - Яровий, Андрій Анатолійович; Тимченко, Леонід Іванович; Матейчук, Максим Сергійович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2015)
Розглянуто особливості класифікації зображень профілю лазерного променя в паралельно-ієрархічних мережах. Запропоновано удосконалення структурної організації та моделей паралельно-ієрархічних мереж на основі формування нормуючого рівняння з контрольованим навчанням. Проведено експериментальні дослідження на основі GPU-орієнтованої апаратної платформи.