Схемна реалізація і малосигнальні характеристики спеціалізованих двотактних балансних підсилювачів струму - Азаров, Олексій Дмитрович; Гарнага, Володимир Анатолійович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2016)
У статті запропоновано схемні реалізації та здійснено аналіз функціонування спеціалізованих двотактних підсилювачів постійного струму із внутрішніми балансними зворотними зв’язками з низьким і середнім вхідними опорами. Складено аналітичні вирази для оцінювання рівнів вхідних опорів та коефіцієнтів передачі запропонованих схем двотактних підсилювачів постійного струму. Наведено динамічні характеристики схем отримані шляхом комп’ютерного моделювання та здійснено порівняльний аналіз із розрахунковими значеннями, а також оцінено вплив вхідного опору на смугу пропускання у випадку, якщо генератор сигналу має паразитну вихідну ємність.