Про організацію наукової роботи в інституті інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії - Азаров, Олексій Дмитрович; Романюк, Олександр Никифорович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2016)
Розглянуто питання організації науково-дослідної роботи в інституті інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії