Проблеми та ефективні рішення побудови сучасних корпоративних комп’ютерних мереж - Хошаба, Олександр Мирославович; Дячок, Олеся Анатоліївна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2016)
В статті розглянуті проблеми та методи ефективного рішення побудови корпоративних комп’ютерних мереж. Приділена увага правильного використання ієрархічної структури, особливостей маршрутизації та протоколів як важливих складових проектування сучасних корпоративних мереж. Визначено, що використання міжнародних стандартів побудови комп’ютерних мереж та інтелектуальних технологій робить створення корпоративних мереж сучасними.