Програмний комплекс для морфологічного аналізу та аналізу серцевого ритму з підвищеною інформативністю - Луцик, Надія Степанівна; Литвиненко, Ярослав Володимирович; Лупенко, Сергій Анатолійович; Зозуля, Андрій Миколайович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2016)
У даній роботі удосконалено програмний комплекс аналізу кардіосигналів, шляхом доповнення його новими програмними модулями, що реалізують нові методи аналізу серцевого ритму та морфологічного аналізу кардіосигналів. За рахунок використання нової математичної моделі сигналів серця у вигляді умовного циклічного випадкового процесу та нових методів його опрацювання, комплекс дає змогу проводити автоматизований статистичний морфологічний аналіз та аналіз ритму кардіосигналів із підвищеною інформативністю, що уможливило підвищення точності та достовірності діагностики стану серцево-судинної системи організму людини. Удосконалений програмний комплекс може бути використаний як складова частина програмного забезпечення автоматизованої діагностичної системи для комплексного морфологічного аналізу та аналізу серцевого ритму на ЕОМ.