Математична модель кластера протоколу маршрутизації - Месюра, Володимир Іванович; Зелінська, Юлія Яківна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2012)
Дана стаття присвячена розробці моделі кластерного протоколу маршрутизації для мобільних Ad Hoc мереж. При написанні моделі використовувались математичний апарат теорії графів, теорії множин та логіки предикатів.