СПЕКТРАЛЬНИЙ АНАЛІЗ КОРОТКИХ ПОВІДОМЛЕНЬ РАДІОЛІНІЙ - Бозієв, Малік Шутаєвич (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2021)
У даній статті обговорюється проблема виділення корисного сигналу з вхідного повідомлення і визначення його параметрів. Повідомлення представлене реалізацією як короткочасний сигнал фінітного типу. Для спектрального аналізу фінітного сигналу в реальному часу використано поняття кінцевого спектру відрізка. Приведений алгоритм рішення задачі та отримання комплексу спектральних параметрів сигналу.