Хмарна система обміну електронними грошима на основі алгоритму частково гомоморфного шифрування - Квєтний, Роман Наумович; Титарчук, Євгеній Олександрович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2017)
В роботі проведено аналіз криптографічної стійкості частково гомоморфного відносно операції додавання алгоритму шифрування на основі еліптичних кривих. Показано складність вирішення задачі дискретного логарифмування на еліптичній кривій при використанні ρ-методу Поларда.Наведено математичну модель, що визначає криптографічну стійкість базового асиметричного алгоритму шифрування на еліптичних кривих. Визначено математичну модель, що демонструє спрощення задачі дискретного логарифмування на еліптичній кривій при збільшенні кількості елементів гомоморфного додавання, відносно базового алгоритму асиметричного шифрування. Визначено криптографічну стійкість алгоритму частково гомоморфного шифрування на основі еліптичних кривих.