ДОСЛІДЖЕННЯ АТРИБУТІВ ЛЮДИНИ ДЛЯ ЗАДАЧІ ПОВТОРНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ - Квєтний, Роман Наумович; Маслій, Роман Васильович; Кириленко, Олександр Михайлович (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2020)
В роботі досліджується задача розпізнавання атрибутів людини для покращення повторної ідентифікації. Здійснено аналіз методів повторної ідентифікації та методів розпізнавання атрибутів людини. Розглянуті набори даних атрибутів людини: Market-1501, DukeMTMC-reID, PETA, RAP-v1, RAP-v2 та PA-100k. Проаналізовано проблеми повязані як з формуванняи наборів атрибутів людини так і з їх використанням. Надані рекомендації щодо вибору та використання наборів атрибутів людини. Також в роботі наведений огляд метрик оцінювання методів розпізнавання атрибутів людини.