АНАЛІЗ АЛГОРИТМІВ СИМЕТРИЧНОГО БЛОКОВОГО ШИФРУВАННЯ - Лужецький, Володимир Андрійович; Остапенко, Аліна Василівна (Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія, 2013)
Проведено аналіз алгоритмів симетричного блокового шифрування з точки зору способу реалізації перетворення вхідних даних у шифротекст. Сформульовано рекомендації для вибору перетворень, що забезпечать підвищення швидкості шифрування.