Генератор на інфрачервоних світлодіодах для міліметрової терапії - Павлов, Сергій Володимирович; Яненко, Олексій Филиппович; Перегудов, Сергій Миколайович (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2013)
Розглядається тепловий генератор шуму, в якому температура робочого тіла підтримується за допомогою джерела інфрачервоного випромінювання. Дане рішення дозволяє поліпшити характеристики медичної апаратури, призначеної для міліметрової терапії.