Задача розпізнавання людських облич методами штучного інтелекту - Кардаш, Андрій Іванович; Левицька, Софія Михайлівна; Дудикевич, Анна Теодорівна (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2013)
Об’єктом даного дослідження стало виявлення людських облич на цифрових зображеннях. Ми ознайомились з різними підходами до розв’язання таких проблем, а також реалізували та проаналізували роботу одного з власних підходів.