Спеціалізовані відбивачі струму з парафазними входами для двотактних підсилювальних схем - Азаров, Олексій Дмитрович; Теплицький, Михайло Юхимович; Яцик, Володимир Євгенійович (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2013)
У статті розглядаються методи покращення статичних і динамічних характеристик спеціалізованих двотактних відбивачів струму з парафазними входами, а також двотактних підсилювальних схем, до складу яких вони входять. Оцінюються параметри статичних і динамічних характеристик, зокрема, рівні вхідних і вихідних опорів, а також смуга пропускання для малосигнальних коефіцієнтів передачі по струму. Розглянуто приклади побудови двотактних підсилювальних схем із застосуванням системних спеціалізованих відбивачів струму. Здійснено порівняльний аналіз їх статичних і динамічних характеристик.