Мікроелектронний перетворювач магнітного поля з частотним виходом з магніточутливим елементом Холла - Осадчук, Володимир Степанович; Осадчук, Олександр Володимирович; Мартинюк, Володимир Валерійович; Білилівська, Ольга Петрівна (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2013)
Запропонована мікроелектронна схема перетворювача магнітної індукції у частотний сигнал з магніточутливим елементом Холла. На основі математичної моделі, що складається з рівнянь Кірхгофа, які описують поведінку схеми, отримані функція перетворення та рівняння чутливості. Чутливість перетворювача складає 2-18 кГц/мТл в діапазоні зміни магнітної індукції від 0,01 мТл до 300 мТл.