МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ ІНВАРІАНТНОЇ ЕЛЕКТРОПУНКТУРНОЇ ДІАГНОСТИКИ БІОЛОГІЧНИХ СИСТЕМ - Роїк, Олександр Митрофанович; Лисак, Наталія Володимірівна; Міронова, Юлія Володимирівна (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2015)
Розроблено узагальнену математичну модель штучного розчленування замкнених кіл у задачах медичної діагностики, система індексації у якій визначає алгоритми побудови комплексу базових структур первинних перетворювачів електропунктурної діагностики.Розроблено узагальнену математичну модель мультиплікативних похибок комплексу базових структур первинних перетворювачів електропунктурної діагностики.