НОВИЙ МЕТОД ТА ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ОБРОБКИ ДАНИХ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЕЛЕКТРОННИХ НАВЧАЛЬНИХ КУРСІВ - Боцула, Мирослав Павлович; Моргун, Іван Анатолійович (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2015)
Запропоновано новий підхід до розв’язання проблеми оцінки якості матеріалів дистанційних курсів. Запропоновано критерії якості для матеріалів дистанційних курсів і відпрацьовано інформаційну технологію отримання значень оцінок за даними критеріями, яка дозволяє максимально автоматизувати процес оцінювання якості. Реалізована автоматизована інформаційна система із зворотнім зв’язком.