DNS-метод виявлення бот-мереж - Савенко, Олег Станіславович; Лисенко, Сергій Миколайович; Бобровнікова, Кіра Юліївна (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2015)
Запропоновано DNS-метод виявлення бот-мереж, заснований на властивості синхронної скоординованої активності інфікованих хостів в DNS-трафіку, який враховує нетипові для звичайних користувачів особливості поведінки, властиві багатьом видам ботнетів.