Особливості захисту відеоматеріалів на web– ресурсі - Роїк, Олександр Митрофанович; Міронова, Юлія Владимировна; Волкотруб, Олена Петрівна (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2015)
Дана стаття присвячена розробленнюпрограмного модулю захисту відеоматеріалів на web-ресурсі, використовуючи технології компанії Microsoft. Також було проведено підбір оптимальних технологій за засобів реалізації. Як наслідок, це дало змогу реалізувати функцію програмного захисту потокового відео.