Розв’язання деяких задач побудови математичної моделі для рухомих об’єктів - Хошаба, Олександр Мирославович; Савін, Андрій Володимирович; Корбут, Володимир Едуардович (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2016)
У статті розглянуті питання рішення задачі побудови математичної моделі для рухомих об’єктів. Визначені особливості та аналітичні залежності рухомих об’єктів. Доведена доцільність використання аналітичні залежності рухомих об’єктів для функціонування системи у реальному часі.