МЕТОДОЛОГІЯ СИСТЕМНОГО ЕКСПРЕС-АНАЛІЗУ ЯКОСТІ ТЕСТОВОГО МАТЕРІАЛУ - Різун, Н. О. (Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія, 2012)
Запропоновано методологію системного експрес-аналізу якості тестового матеріалу як комплексного поєднання техно-логії організації начального процесу із процедурою гарантованого отримання матриці результатів тестування за одне навчальнезаняття із додатковою реалізацією системної експертної оцінки динамічних змін рівня знань та умінь осіб, які навчаються, у реаль-ному масштабі часу.