Застосування програмного комплекса розробки компіляторів для паралельних обчислювальних систем в процесі навчання спеціалістів

Автор(и)

  • Олексій Іванович Толкачов Гомельський Державний університет імені Франциска Скорини

Ключові слова:

розробки компіляторів для паралельних обчислювальних систем

Анотація

Розроблений нами метод автоматизованого проектування компіляторів для обчислювальних систем з розподіленими ресурсами та програмний комплекс на його основі дозволяє реалізовувати оптимізаційні компілятори для поширеного класу паралельних архітектур. Метод базується на алгоритмі автоматичного виявлення максимального паралелізма. Програмний комплекс є універсальним по відношенню до вхідної мови та платформи. Запропонований метод проектування компіляторів що розпаралелені покривають весь цикл – від реалізації коду до архітектури. За рахунок значного зменшення трудомісткості проектування компіляторів у зрівнянні з аналогічними пристроями, програмний комплекс може використовуватись у процесі навчання спеціалістів в галузі паралельного програмування.

Біографія автора

Олексій Іванович Толкачов, Гомельський Державний університет імені Франциска Скорини

Гомельський Державний університет імені Франциска Скорини

##submission.downloads##

Переглядів анотації: 229

Опубліковано

2016-05-30

Як цитувати

[1]
О. І. Толкачов, «Застосування програмного комплекса розробки компіляторів для паралельних обчислювальних систем в процесі навчання спеціалістів», ІТКІ, вип. 1, вип. 1, с. 79–82, Трав 2016.

Номер

Розділ

Інформаційні технології та теорія кодування

Метрики

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.